De vergoedingen van Zorg en Zekerheid voor fysiotherapie zijn in 2023 helaas niet meer kostendekkend. Wij hebben daarom vanaf 01-01-2023 geen contract meer afgesloten met deze verzekeraar.
Als Zorg en Zekerheid verzekerde blijft u natuurlijk van harte welkom bij ons!
U ontvangt van ons een factuur die u zelf kunt indienen bij Zorg en Zekerheid. Afhankelijk van uw polis krijgt u dan mogelijk een deel van uw zorgkosten terug.
Met alle andere zorgverzekeraars hebben wij de contracten voor 2023 wel verlengd. Op www.independer.nl kunt u veel informatie vinden over alle zorgverzekeraars en hun vergoedingen voor fysiotherapie.
Hier vindt u onze actuele tarieven.

Welkom bij KBC Haaglanden Fysiotherapie

Welkom in onze praktijk voor (sport) fysiotherapie en manuele therapie. KBC Haaglanden is een praktijk waar goede begeleiding en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij werken volgens het concept Evidence Based Practice waardoor u verzekerd bent van de best mogelijke zorg.

Lees meer

Maak direct een afspraak

Soms is het erg druk in de praktijk en lukt het ons niet om de telefoon meteen te beantwoorden. Spreek dan even uw nummer in op onze voicemail, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Routeplanner