Therapeuten

Dr. Eric W.P. Bakker     

Eric Bakker is (sport) fysiotherapeut en manueel therapeut. Zijn expertise ligt bij (ernstige) rugklachten en chronische sportblessures.


In 2008 promoveerde Eric aan de Erasmus Universiteit. Naast zijn werk in de praktijk is hij als klinisch epidemioloog en copromotor betrokken bij wetenschappelijk onderzoek, onder andere op het gebied van fysiotherapie en sportgeneeskunde.

Eric is als assistent professor verbonden aan de masteropleiding Evidence Based Practice in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. In 2013 werd hij benoemd tot Lector Gezondheidszorg aan de NCOI/ProEducation Opleidingsgroep.

Big-nr. 29033026004

 

Marcel Thomas, MSPT

Marcel Thomas studeerde in 2002 af als fysiotherapeut en specialiseerde zich daarna tot sportfysiotherapeut.  In 2011 behaalde hij de titel Master of Physical Therapy in Sport met zijn onderzoek naar de Tibia translatietechniek. In 2012 werd Marcel partner bij KBC Haaglanden.

Marcel is gespecialiseerd in de behandeling van ernstige knieklachten, in het bijzonder in revalidatie na operaties aan kruisbanden en/of de meniscus. 

Naast zijn werk voor KBC Haaglanden werkt Marcel als stagedocent voor de Hogeschool Rotterdam.

Big-nr. 69058858104

Wouter Duijs

Wouter Duijs is sportfysiotherapeut. Wouter fitnesst graag en is een fervent voetballer. Zijn passie voor sport inspireert hem om geblesseerde sporters te begeleiden naar het door hen gewenste niveau. Samen met zijn patiënten stelt hij een haalbaar behandelplan op. 


‘Ik vind het belangrijk dat een oefenschema goed aansluit op de mogelijkheden die een patiënt heeft: het moet passen in zijn of haar leven.’

 

Big-nr. 39918826804

Michelle Thomas

Michelle Thomas studeerde in 2002 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Haar interesse gaat uit naar het begeleiden van patiënten met een chronische aandoening. Michelle specialiseerde zich in het werken met mensen met COPD en volgde daarnaast opleidingen voor het begeleiden van patiënten met andere chronische aandoeningen zoals MS, Diabetes Mellitus en osteoporose.

‘Als fysiotherapeute geeft het mij veel voldoening als het lukt om mensen weer aan het bewegen te krijgen. Iedereen op zijn eigen niveau, het hoeft echt geen topsport te zijn. Ik vind het een uitdaging om samen met mijn patiënten te werken aan een gezondere en actievere leefstijl.’

Big-nr. 89057730204

Corine van Velzen

Praktijkondersteuner

Linda Haverkotte

Praktijkondersteuner

Welkom bij KBC Haaglanden Fysiotherapie

Welkom in onze praktijk voor (sport) fysiotherapie en manuele therapie. KBC Haaglanden is een praktijk waar goede begeleiding en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij werken volgens het concept Evidence Based Practice waardoor u verzekerd bent van de best mogelijke zorg.

Lees meer

Maak direct een afspraak

Routeplanner