Therapeuten

Dr. Eric W.P. Bakker     

Eric Bakker is (sport) fysiotherapeut en manueel therapeut. Zijn expertise ligt bij (ernstige) rugklachten en chronische sportblessures.


In 2008 promoveerde Eric aan de Erasmus Universiteit. Naast zijn werk in de praktijk is hij als klinisch epidemioloog en copromotor betrokken bij wetenschappelijk onderzoek, onder andere op het gebied van fysiotherapie en sportgeneeskunde.

Eric is als assistent professor verbonden aan de masteropleiding Evidence Based Practice in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. In 2013 werd hij benoemd tot Lector Gezondheidszorg aan de NCOI/ProEducation Opleidingsgroep.

Big-nr. 29033026004

 

Marcel Thomas, MSPT

Marcel Thomas specialiseerde tot sportfysiotherapeut.  In 2011 behaalde hij de titel Master of Physical Therapy in Sport met zijn onderzoek naar de Tibia translatietechniek. In 2012 werd Marcel partner bij KBC Haaglanden.

Marcel is gespecialiseerd in de behandeling van ernstige knieklachten, in het bijzonder in revalidatie na operaties aan kruisbanden en/of de meniscus. 

Naast zijn werk voor KBC Haaglanden werkt Marcel als stagedocent voor de Hogeschool Rotterdam.

Big-nr. 69058858104

Michelle Thomas

Michelle Thomas is algemeen fysiotherapeut en specialiseerde zich in het begeleiden van patiënten met een chronische aandoening zoals COPD. Michelle volgde daarnaast ook opleidingen voor de begeleiding van patiënten met andere chronische aandoeningen zoals MS, Diabetes Mellitus en osteoporose.

‘Het geeft mij veel voldoening als het mij lukt om mensen weer aan het bewegen te krijgen. Iedereen op zijn eigen niveau, het hoeft echt geen topsport te zijn. Ik vind het een uitdaging om samen met mijn patiënten te werken aan een gezondere en actievere leefstijl.’

Big-nr. 89057730204

Eva Asbeek Brusse

Eva Asbeek Brusse kwam het KBC Haaglanden-team in 2018 versterken. 

Eva is algemeen fysiotherapeut en begeleidt daarnaast veel patiënten bij hun orthopedische revalidatie. In haar vrije tijd reist Eva graag en is zij een fanatiek zeilster. 

“Ik werk graag met patiënten die gemotiveerd zijn en die het leuk vinden om uitgedaagd te worden. Het belangrijkst vind ik het dat mensen zich vertrouwd bij mij voelen”.

 Big-nr. 49924708104

 

Marion Dal, Msc.

Marion is sportfysiotherapeut. Naast de meer algemene klachten is Marion met name geinteresseerd in (sport) blessures aan de onderste extremiteiten: heup, knie en enkels. In haar vrije tijd hockeyt en tennist Marion graag. 

 BIG-nr. 69908781204 

 

Linda Haverkotte

Linda Haverkotte (psycholoog, BSc) begeleidt KBC Haaglanden cliënten bij revalidatie- en re-integratietrajecten. Aandachtsgebieden: chronisch pijn, weerbaarheid, stemmingsgerelateerde klachten, burn-out. 

Aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie 

Welkom bij KBC Haaglanden Fysiotherapie

Welkom in onze praktijk voor (sport) fysiotherapie en manuele therapie. KBC Haaglanden is een praktijk waar goede begeleiding en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij werken volgens het concept Evidence Based Practice waardoor u verzekerd bent van de best mogelijke zorg.

Lees meer

Maak direct een afspraak

Soms is het erg druk in de praktijk en lukt het ons niet om de telefoon meteen te beantwoorden. Spreek dan even uw nummer in op onze voicemail, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Routeplanner