Nieuwsbericht - Coronavirus

Wij nemen alle voorgeschreven maatregelen van het RIVM uiterst serieus.

Waar mogelijk maken wij met u een afspraak voor een (beeld) telefonisch consult.
Wanneer behandeling in de praktijk nodig is houden wij ons strikt aan alle geldende voorschriften.
Hou voor actueel nieuws omtrent ons openingsbeleid onze website, Facebook- of Instagrampagina in de gaten.
Samen komen we deze moeilijke tijd te boven, u kunt op ons rekenen!

Vriendelijke groet, het KBC team

Therapeuten

Dr. Eric W.P. Bakker     

Eric Bakker is (sport) fysiotherapeut en manueel therapeut. Zijn expertise ligt bij (ernstige) rugklachten en chronische sportblessures.


In 2008 promoveerde Eric aan de Erasmus Universiteit. Naast zijn werk in de praktijk is hij als klinisch epidemioloog en copromotor betrokken bij wetenschappelijk onderzoek, onder andere op het gebied van fysiotherapie en sportgeneeskunde.

Eric is als assistent professor verbonden aan de masteropleiding Evidence Based Practice in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. In 2013 werd hij benoemd tot Lector Gezondheidszorg aan de NCOI/ProEducation Opleidingsgroep.

Big-nr. 29033026004

 

Marcel Thomas, MSPT

Marcel Thomas specialiseerde tot sportfysiotherapeut.  In 2011 behaalde hij de titel Master of Physical Therapy in Sport met zijn onderzoek naar de Tibia translatietechniek. In 2012 werd Marcel partner bij KBC Haaglanden.

Marcel is gespecialiseerd in de behandeling van ernstige knieklachten, in het bijzonder in revalidatie na operaties aan kruisbanden en/of de meniscus. 

Naast zijn werk voor KBC Haaglanden werkt Marcel als stagedocent voor de Hogeschool Rotterdam.

Big-nr. 69058858104

Wouter Duijs, MSc.

 

Wouter Duijs is sportfysiotherapeut en begeleidt patiënten met complexe (sport) blessures. Om een goed behandelplan op te kunnen stellen maakt hij vaak gebruik van beweeganalyses (zoals hardloop-, zwem-, werp- en schotanalyses).

Wouter traint veel revalidatiepatiënten met voorste kruisband-, meniscus- en kraakbeen problematiek.


‘Ik zorg ervoor dat een oefenschema goed aansluit op de mogelijkheden die een patiënt heeft: het moet passen in zijn of haar leven.’

 

Big-nr. 39918826804

Michelle Thomas

Michelle Thomas is algemeen fysiotherapeut en specialiseerde zich in het begeleiden van patiënten met een chronische aandoening zoals COPD. Michelle volgde daarnaast ook opleidingen voor de begeleiding van patiënten met andere chronische aandoeningen zoals MS, Diabetes Mellitus en osteoporose.

‘Het geeft mij veel voldoening als het mij lukt om mensen weer aan het bewegen te krijgen. Iedereen op zijn eigen niveau, het hoeft echt geen topsport te zijn. Ik vind het een uitdaging om samen met mijn patiënten te werken aan een gezondere en actievere leefstijl.’

Big-nr. 89057730204

Eva Asbeek Brusse

Eva Asbeek Brusse kwam het KBC Haaglanden-team in 2018 versterken. 

Eva is algemeen fysiotherapeut en begeleidt daarnaast veel patiënten bij hun orthopedische revalidatie. In haar vrije tijd reist Eva graag en is zij een fanatiek zeilster. 

“Ik werk graag met patiënten die gemotiveerd zijn en die het leuk vinden om uitgedaagd te worden. Het belangrijkst vind ik het dat mensen zich vertrouwd bij mij voelen”.

 Big-nr. 49924708104

 

Arnoud van Rooij

Arnoud van Rooij is algemeen fysiotherapeut. Ter verdieping van zijn vak studeert hij daarnaast Klinische Epidemiologie aan de Universiteit van Amsterdam. Wanneer hij maar even tijd heeft trekt Arnoud erop uit om offroad-motor te rijden. 

“Het mooiste van mijn werk is om te zien dat patiënten zelf de regie weer over hun gezondheid weer terugkrijgen en dat ik alleen nog hoef bij te sturen”. 

Big-nr. 49925817804

Sjors Scheermeijer

Sjors Scheermeijer studeerde in 2019 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Na zijn stageperiode bij KBC Haaglanden is hij gebleven. Zijn interesse ligt bij sport gerelateerde klachten. 

“Ik moedig mijn patiënten graag aan om zo zelfredzaam mogelijk te worden”. 

Big-nr. 29926618904 

Linda Haverkotte

Linda Haverkotte werkt bij KBC Haaglanden als toegepast psycholoog en coach. Linda begeleidt clienten bij revalidatie- en re-integratietrajecten. Aandachtsgebieden: chronisch pijn, weerbaarheid, stemmingsgerelateerde klachten, burn-out. 

NOBCO-geregistreerd (41763) en aangesloten bij de NBTP (TPS2013100607) 

Wieteke van Bochoven (i.o.)

Wieteke van Bochoven is mobility coach, pilates instructor en fysiotherapeut in opleiding bij KBC Haaglanden.

 ‘Ik ben fysiotherapie gaan studeren omdat ik een passie voor bewegen heb en zie wat het met mensen doet wanneer dit niet meer goed mogelijk is. Ik wil mensen begeleiden zodat ze weer vrij kunnen bewegen en doen wat ze leuk vinden.’

Thimo de Winter (i.o.)

Thimo de Winter volgt de universitaire opleiding fysiotherapie aan het SOMT en loopt stage bij KBC Haaglanden.

Maurik de Groot (i.o.)

Maurik de Groot studeert fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden en loopt stage bij KBC Haaglanden

Welkom bij KBC Haaglanden Fysiotherapie

Welkom in onze praktijk voor (sport) fysiotherapie en manuele therapie. KBC Haaglanden is een praktijk waar goede begeleiding en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij werken volgens het concept Evidence Based Practice waardoor u verzekerd bent van de best mogelijke zorg.

Lees meer

Maak direct een afspraak

Routeplanner