Therapeuten

Dr. Eric W.P. Bakker

Eric Bakker is (sport) fysiotherapeut en manueel therapeut. Zijn expertise ligt bij (ernstige) rugklachten en chronische sportblessures.

In 2008 promoveerde Eric aan de Erasmus Universiteit. Naast zijn werk in de praktijk is hij als klinisch epidemioloog en copromotor betrokken bij wetenschappelijk onderzoek, onder andere op het gebied van fysiotherapie en sportgeneeskunde.

Eric is als assistent professor verbonden aan de masteropleiding Evidence Based Practice in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. In 2013 werd hij benoemd tot Lector Gezondheidszorg aan de NCOI/ProEducation Opleidingsgroep.

Drs. Mark van Velzen

Mark van Velzen heeft als fysiotherapeut en manueel therapeut veel ervaring in de behandeling van mensen met nek- en rugklachten. Zijn interesse in het fenomeen chronische pijn leidde tot een onderzoek (publicatie nr. 9) waarmee hij in 2013 zijn studie tot klinisch epidemioloog succesvol afsloot.

Tijdens zijn studie was Mark trainer en sportverzorger bij verschillende sportverenigingen. Als fysiotherapeut van de KNSB Shorttrack Kernploeg en het International Wehkamp Speedskating Team begeleidde hij bekende namen als Bart Veldkamp en Vadim Sajoetin.

Mark is als docent verbonden aan de Hogeschool Rotterdam. Hij geeft daar les aan de Opleiding tot Fysiotherapeut en begeleidt er studenten bij hun afstudeeronderzoek. Daarnaast is hij redacteur van het tijdschrift Physios.

Marcel Thomas, MSPT

Marcel Thomas studeerde in 2002 af als fysiotherapeut en specialiseerde zich daarna tot sportfysiotherapeut.  In 2011 behaalde hij de titel Master of Physical Therapy in Sport met zijn onderzoek naar de Tibia translatietechniek. In 2012 werd Marcel partner bij KBC Haaglanden.

Marcel is zeer gespecialiseerd in de behandeling van ernstige knieklachten, in het bijzonder in revalidatie na operaties aan kruisbanden en/of de meniscus. 

Naast zijn werk voor KBC Haaglanden werkt Marcel als stagedocent voor de Hogeschool Rotterdam.

Ruben 't Hart

Ruben ’t Hart trad op 1 juli 2014 in vaste dienst bij KBC Haaglanden Fysiotherapie.
Zijn expertise ligt bij heupklachten, knieklachten, hardloopblessures en andere sport gerelateerde klachten. Ruben was jarenlang op hoog niveau actief in de atletieksport. Tegenwoordig voetbalt hij fanatiek als linksbuiten.
De ervaringen die hij door zijn eigen sportblessures en revalidatietrajecten opdeed, helpen hem bij het begeleiden en motiveren van zijn patiënten.

Op dit moment volgt Ruben de 3-jarige masteropleiding tot Manueel Therapeut.

Wouter Duijs

Wouter Duijs begon bij KBC Haaglanden als enthousiast stagiair en kwam na het afronden van zijn studie het KBC team permanent versterken. Wouter fitnesst graag en is een fervent voetballer. Zijn passie voor sport inspireert hem om geblesseerde sporters te begeleiden naar het door hen gewenste niveau. Samen met zijn patiënten stelt hij een haalbaar behandelplan op.

‘Ik vind het belangrijk dat een oefenschema goed aansluit op de mogelijkheden die een patiënt heeft: het moet passen in zijn of haar leven.’


In september 2016 start Wouter met de masteropleiding Sportfysiotherapie. Nu volgt hij cursussen die gericht zijn op de behandeling van schouderklachten.

Michelle Thomas

Michelle Thomas studeerde in 2002 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Meteen vanaf het begin van haar loopbaan ging haar interesse uit naar het begeleiden van patiënten met een chronische aandoening. Michelle specialiseerde zich in het werken met mensen met COPD en volgde daarnaast opleidingen voor het begeleiden van patiënten met andere chronische aandoeningen zoals MS, Diabetes Mellitus en osteoporose.

‘Als fysiotherapeute geeft het mij veel voldoening als het lukt om mensen weer aan het bewegen te krijgen. Iedereen op zijn eigen niveau, het hoeft echt geen topsport te zijn. Ik blijf het steeds een uitdaging vinden om samen met mijn patiënten te werken aan een gezondere en actievere leefstijl.’

Corine van Velzen

Praktijkondersteuner

Linda Haverkotte

Praktijkondersteuner

Welkom bij KBC Haaglanden Fysiotherapie

Welkom in onze praktijk voor (sport) fysiotherapie en manuele therapie. KBC Haaglanden is een praktijk waar goede begeleiding en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij werken volgens het concept Evidence Based Practice waardoor u verzekerd bent van de best mogelijke zorg.

Lees meer

Maak direct een afspraak

Routeplanner