KBC HAAGLANDEN BLIJFT TIJDENS DE HARDE LOCKDOWN T/M 19 JANUARI GEWOON GEOPEND !!!

Nieuwsbericht - Coronavirus

Wij nemen alle voorgeschreven maatregelen van het RIVM uiterst serieus.

Waar mogelijk maken wij met u een afspraak voor een (beeld) telefonisch consult.
Wanneer behandeling in de praktijk nodig is houden wij ons strikt aan alle geldende voorschriften.
Hou voor actueel nieuws omtrent ons openingsbeleid onze website, Facebook- of Instagrampagina in de gaten.
Samen komen we deze moeilijke tijd te boven, u kunt op ons rekenen!

Vriendelijke groet, het KBC team

Welkom bij KBC Haaglanden Fysiotherapie

Welkom in onze praktijk voor fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie in Den Haag. Het Kennis en Behandelcentrum (KBC) Haaglanden is een praktijk waar goede begeleiding en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij werken volgens het concept Evidence Based Practice waardoor u bij ons verzekerd bent van de best mogelijke zorg. 

Onze fysiotherapeuten hebben specialisaties op het gebied van hardnekkige nek- en rugklachten, gecompliceerde knieklachten, het Patello Femoraal Pijn Syndroom (PFPS), schouderklachten en tennisarmen. Daarnaast bieden we gespecialiseerde begeleiding  bij chronische aandoeningen zoals COPD of MS. In onze moderne oefenzaal geven wij medische trainings therapie (MTT) voor revalidatie na een blessure sportblessure of een operatie. 

KBC Haaglanden werkt nauw samen met de sportartsen en orthopeden van het Medisch Centrum Haaglanden en onderhoudt goede contacten met zorgverleners en sportverenigingen in Den Haag en omgeving.De praktijk is actief betrokken bij onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Therapeuten van KBC doceren aan de Hogeschool Rotterdam, de Hogeschool NCOI/ProEducation en het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.

Welkom bij KBC Haaglanden Fysiotherapie

Welkom in onze praktijk voor (sport) fysiotherapie en manuele therapie. KBC Haaglanden is een praktijk waar goede begeleiding en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij werken volgens het concept Evidence Based Practice waardoor u verzekerd bent van de best mogelijke zorg.

Lees meer

Maak direct een afspraak

Routeplanner