Handig om te weten

Onze praktijk ligt in het Haagse Mariahoeve/Bezuidenhout en is goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer (bus 24 halte Overbosch en tram 6 halte Reigersbergenweg zuid). In de buurt zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Naast de praktijk is een invalideparkeerplaats. Beschikt u over een vergunning en heeft u een afspraak met ons, belt u gerust om te vragen of deze plaats vrij is.

Wanneer u voor het eerst bij ons komt, nemen wij ruim de tijd voor u. Wij plannen een afspraak van één uur in de agenda (in die tijd hoort ook het bijhouden van uw dossier). Uw fysiotherapeut neemt ruim de tijd voor het onderzoek en u kunt de vragen stellen die u misschien heeft. Voor die eerste afspraak vragen wij u om een legitimatiebewijs mee te nemen en, als u die heeft, de verwijsbrief van uw arts. Ook zonder verwijsbrief kunt u een afspraak maken: de fysiotherapeut is vrij toegankelijk. Kijk voor het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt de polis van uw zorgverzekeraar na.

Komt u voor medische training neem dan makkelijk zittende (sport) kleding en sportschoenen mee. Er zijn aparte dames- en heren kleedkamers, douches (graag eigen zeep en handdoek meenemen) en we hebben lockers voor uw bezittingen of kleding.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m donderdag:        7:30 uur tot 21:00 uur
Vrijdag:

  7:30 uur tot 17:00 uur

 

Meldt u zich de eerste keer dat u komt alstublieft even bij de balie. De keren daarna kunt u gewoon plaats nemen aan de leestafel tot uw fysiotherapeut u komt halen.

Tot slot: wanneer u uw afspraak niet na kunt komen, belt u deze dan alstublieft minstens 24 uur van tevoren af. Wij moeten de afspraak anders in rekening brengen.

  
Praktijkondersteuner Linda

Welkom bij KBC Haaglanden Fysiotherapie

Welkom in onze praktijk voor (sport) fysiotherapie en manuele therapie. KBC Haaglanden is een praktijk waar goede begeleiding en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij werken volgens het concept Evidence Based Practice waardoor u verzekerd bent van de best mogelijke zorg.

Lees meer

Maak direct een afspraak

Soms is het erg druk in de praktijk en lukt het ons niet om de telefoon meteen te beantwoorden. Spreek dan even uw nummer in op onze voicemail, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Routeplanner