Tarieven en vergoedingen

Wanneer u aanvullend verzekerd bent en ouder dan 18 jaar, dan worden fysiotherapeutische behandelingen vaak vergoed. KBC Haaglanden Fysiotherapie heeft met veel zorgverzekeraars een contract afgesloten. Wilt u zeker weten of u fysiotherapie bij KBC Haaglanden vergoed krijgt, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Het aantal vergoedingen verschilt per verzekeraar. Ook zonder verzekering kunt u bij ons terecht.

 

Goed om te weten: een eerste afspraak bestaat meestal uit een Intake & Onderzoek PLUS een reguliere zitting (behandeling). Een behandeling kan ook bestaan uit uitleg over de oorzaak van uw klacht, een advies over bijvoorbeeld het verbeteren van uw houding of een instructie zoals uitleg over een oefening.   

 

Tarieven voor niet-gecontracteerde zorg:

Reguliere zitting                     € 45,50
Manuele therapie   € 55,50
Toeslag voor behandeling aan huis   € 15,00
Intake & Onderzoek fysiotherapeut na screening         € 55,50
Intake & Onderzoek fysiotherapeut na  verwijzing
  € 55,50
Verslag op verzoek van derden (excl. b.t.w.)   € 90,00
     
     

Deze tarieven zijn per persoon. Buiten de reguliere openingstijden rekent KBC Haaglanden een toeslag van 50% en op zon- en feestdagen een toeslag van 100%.

Let op: kunt u uw afspraak niet na komen, laat ons dat dan op tijd weten! Wij moeten afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd volledig in rekening brengen.

Welkom bij KBC Haaglanden Fysiotherapie

Welkom in onze praktijk voor (sport) fysiotherapie en manuele therapie. KBC Haaglanden is een praktijk waar goede begeleiding en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij werken volgens het concept Evidence Based Practice waardoor u verzekerd bent van de best mogelijke zorg.

Lees meer

Maak direct een afspraak

Soms is het erg druk in de praktijk en lukt het ons niet om de telefoon meteen te beantwoorden. Spreek dan even uw nummer in op onze voicemail, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Routeplanner