Tarieven en vergoedingen

Wanneer u aanvullend verzekerd bent en ouder dan 18 jaar, dan worden fysiotherapeutische behandelingen vaak vergoed. KBC Haaglanden Fysiotherapie heeft met veel zorgverzekeraars een contract afgesloten. Wilt u zeker weten of u fysiotherapie bij KBC Haaglanden vergoed krijgt, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Het aantal vergoedingen verschilt per verzekeraar.

Op www.defysiotherapeut.com en op Independer vindt u veel informatie over fysiotherapie en zorgverzekeringen. Ook zonder verzekering kunt u bij ons terecht.De tarieven voor niet-gecontracteerde zorg zijn:

Reguliere zitting                   € 44,50
Manuele therapie   € 54,50
Toeslag voor behandeling aan huis   € 15,00
Intake & onderzoek fysiotherapeut na screening         € 54,50
Intake & onderzoek fysiotherapeut na verwijzing
  € 54,50
Verslag op verzoek van derden (excl. b.t.w.)   € 90,00
     
     

 

Een eerste behandeling bestaat meestal uit een intake & onderzoek plus een reguliere zitting (behandeling). Ook een instructie (bijvoorbeeld uitleg over een oefening) valt onder de noemer behandeling. 

Deze tarieven zijn per persoon. Buiten onze reguliere openingstijden geldt een toeslag van 50%. Op zon- en feestdagen wordt een toeslag van 100% gerekend.

Let op: kunt u uw afspraak niet na komen, laat ons dat dan op tijd weten! Wij moeten afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd volledig in rekening brengen.

Welkom bij KBC Haaglanden Fysiotherapie

Welkom in onze praktijk voor (sport) fysiotherapie en manuele therapie. KBC Haaglanden is een praktijk waar goede begeleiding en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij werken volgens het concept Evidence Based Practice waardoor u verzekerd bent van de best mogelijke zorg.

Lees meer

Maak direct een afspraak

Soms is het erg druk in de praktijk en lukt het ons niet om de telefoon meteen te beantwoorden. Spreek dan even uw nummer in op onze voicemail, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Routeplanner