De werkgroep van het netwerk InspanningsAfhankelijke PijnSyndromen (NIAPS) is een intensief samenwerkingsverband tussen sportartsen, chirurgen, fysiotherapeuten, orthopeden, anesthesiologen, bewegingswetenschappers en andere specialisten waaronder KBC’ s  dr. Eric Bakker. In de toekomst zal het netwerk uitgebreid gaan worden met specialisten uit de disciplines radiologie, neurologie, epidemiologie en revalidatiegeneeskunde.

De werkgroep ontwikkelt richtlijnen en protocollen die de zorg voor patiënten met  inspanningsafhankelijke pijnsyndromen van de onderbenen standaardiseren en verbeteren en die kennis erover verspreiden.

Onderstaand een link naar een recent artikel van de werkgroep over het chronisch inspannings gebonden compartimentsyndroom van het onderbeen.

https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=463902c040&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1618749901568960940&th=1676f4757f3769ac&view=att&disp=inline

 

Welkom bij KBC Haaglanden Fysiotherapie

Welkom in onze praktijk voor (sport) fysiotherapie en manuele therapie. KBC Haaglanden is een praktijk waar goede begeleiding en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij werken volgens het concept Evidence Based Practice waardoor u verzekerd bent van de best mogelijke zorg.

Lees meer

Maak direct een afspraak

Soms is het erg druk in de praktijk en lukt het ons niet om de telefoon meteen te beantwoorden. Spreek dan even uw nummer in op onze voicemail, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Routeplanner